Cevap tişörtü!

Markus Merk'in Motta'nın pozisyonu için “Hafif bir temas var ama penaltı değil" demesi üzerine Bilic'in sarfettiği “Come on, give me a break" sözleri Kartal Yuvası'nda satışa çıkacak.

Eskişehirspor maçı sonrasında Lig TV' hakem yorumcusu Markus Merk'in Motta'nın pozisyonu için “Hafif bir temas var ama penaltı değil" demesi üzerine Bilic'in sarfettiği “Come on, give me a break" (Hadi oradan, beni rahat bırak) sözü taraftar tarafından büyük ilgi görünce Kartal Yuvaları bunu tişört olarak basıp önümüzdeki hafta satışa sunmayı kararlaştırdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic ve bazı siyah-beyazlı yöneticilerin tepkilerine karşılık Şansal Büyüka, "Türkiye'de penaltı/penaltı değilin artık suç olarak gösterildiği bir ortamda çok net konuşuyorum; Bu saatten sonra kimseden, hiçbir kulüpten, yöneticiden çekincem yok. Sorumsuz başkanlar, yöneticiler, teknik adam, medyanın bir bölümüyle bu oyunun çivisini çıkardı. Sabret, sabret sus, sus aman öfke olmasın ama artık bu kadar da değil. Bir senelik yönetici oluyor, 30 senelik Markus Merk'i beğenmiyor. Söylediğine katılma ama burada bir otorite var. Futbolun her türlü kuralı, rengin çıkarına göre kılık değiştiriyor." ifadelerini kullanmıştı.