Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nda, teknik direktör Yılmaz Vural, kent dinamiklerini harekete geçirip, bir hayali gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Vural, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, deneyimli bir kadroya ve ligin üstünde bir oyuncu profiline sahip olduklarını belirtti.

Maçtan sonra taraftarlarla futbolcular arasında küçük çaplı bir gerginlik oluştuğunu anlatan Vural, taraftarların daha sakin ve destekleyici olması gerektiğini ifade etti.

Vural, takımla kısa süre geçirmesine rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek kentin takıma destek olmasını istedi.
Kente bir hareketlilik getirmek istediklerini kaydeden Vural, "Burada olmamın nedenlerinden biri de bu. PTT 1. Lig'de kesinlikle çalışmayı düşünmüyordum. Boluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Şanlıurfaspor gibi takımlar da önemli tekliflerle bana destek oldular. Öyle bir düşüncem olmadı. İşte bunun için buraya geldim. Burada bir hayali gerçekleştirmek mümkün olabilir" dedi.

-Adana Demirspor cephesi-
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ercan Albay da kötü gidişatı durdurmak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

İçel İdmanyurdu'na şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Albay, "Sıkıntıdan çok çabuk kurtulacak bir takımım var. Oyuncularım gerekli çalışmaları, gerekli birlikteliği yaptıktan sonra umarım çok hızlı bir şekilde buradan yukarılara doğru yükseleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA