Trabzonspor ve Fenerbahçe Takımları Statta Bekletiliyor

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından stat dışında kızgın taraftarların, stat içinde ise Fenerbahçe ve Trabzonspor takımlarının bekleyişleri sürüyor.


Polis ekiplerinin biber gazlı müdahalesinin ardından taraftarların büyük çoğunluğu stat çevresinden ayrılırken, bir grup taraftarın stat çevresindeki bekleyişi devam ediyor. Fenerbahçe kafilesinin stattan ayrılmasını bekleyen taraftarların yeniden olayları ateşlemesinden korkulurken, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımları stat içerisinde bekletiliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı’nın protokol tribünün önü adeta savaş alanına dönerken, polis barikatları ve atılar taşlardan ötürü araçların ve yayaların geçişi güçlükle sağlanıyor.

Trabzonspor kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak stat çevresinden dağılmayan kızgın taraftarları sakinleştirmek için yönetici Sebahattin Çakıroğlu ile birlikte taraftarların yanına giderek kendilerini ikna etmeye çalışırken, taraftarların stat çevresinden dağılmalarını ve evlerine gitmelerini istedi.

Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çok kısa konuştu.

Hacıosmanoğlu, maçla ilgili düşüncesinin sorulması üzerine "Daha sonra bu konuyla ilgili açıklama yapacağım" derken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’le tartıştığı iddiaları üzerine ise "Olur mu ? öyle şey. Futbolcularla ne işim olur. Bana böyle ahlaksız yorumları soru olarak sormayın" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA