Rıdvan Dilmen: Melo'ya Değil Yardımcı Hakeme

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katılan Rıdvan Dilmen, gündemdeki küfür polemiğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Ertem Şener'in üstlendiği yorumculuğunu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yaptığı ''Beyaz Futbol'' programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Melo ile hakem Fırat Aydınus arasında geçtiği iddia edilen küfür polemiğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Melo'ya Değil Yardımcı Hakeme

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçının 23. dakikasında yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında hakem Fırat Aydınus ve Galatasaraylı yıldız futbolcu Felipe Melo arasında geçen küfür polemiği masaya yatırıldı.

MELO'YA DEĞİL YARDIMCI HAKEME
Beyaz Futbol programına telefonla bağlanan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pozisyonda Fırat Aydınus'un Melo'ya değil konuşma sırasında yardımcı hakeme küfür ettiğini söyleyen Dilmen, 'Yardımcı hakem Fırat Aydınus'un kulağına kartı unutma diyor. O da ona sohbet sırasında küfürlü konuşursunuzya o şekilde konuşuluyor' dedi.