Mourinho'dan Suarez'a ağır salvo

Chelsea Menajeri Jose Mourinho yaptığı açıklamayla yine gündeme oturdu.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho’nun Liverpool’un yıldızı Luis Suarez ile ilgili yaptığı açıklamalar İngiltere’de gündeme oturdu.

Ceza sahasında kendisini yere kolayca bırakmasıyla ün kazanan Liverpool’un Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, Portekizli teknik adamın dilinden kurtulamadı.

Premier Lig’de haftasonu oynadıkları ve 4-0 galip ayrıldıkları Tottenham maçı sonrası The Mirror’a konuşan Mourinho, Eto’o’nun penaltı pozisyonuyla ilgili yorum yaparken Suarez’e göndermede bulundu.
ManU'dan genç yıldıza servet

‘‘Başka formaları giyen başka oyuncular kaleciye kırmızı kart aldırmaya ve penaltı kazanmaya çalışırken, biz karşılaşmanın ikinci dakikasında büyük bir frsat yakaladık’’ diyen 51 yaşındaki teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

‘‘Eden Hazard kendini yere atmaz. Kaleciden uzaklaşmaya çalıştı ve zor bir açıdan gol şansını kaçırdı. Ancak ligdeki diğer oyuncular o pozisyonda kalecinin üzerine gider ve penaltı almaya çalışırdı’’

‘‘Eto’o’nun penaltı pozisyonuyla ilgili görüntüleri henüz görmedim; fakat görmek isterim. Penaltı kralını biliyorsunuz; onun nerede olduğunu biliyorsunuz (Liverpool’u kastederek). Burada o tarz oyuncular yok’’