Fenerbahçe kafilesine taşlı saldırı

Fenerbahçe kafilesi Avni Aker Stadı'na taşlı saldırıya uğradı. Trabzonspor ile bu akşam oynayacağı maç için kamp yaptığı Rize'den Trabzon'a giden Fenerbahçe takımının otobüsüne taşlı saldırı oldu.

Fenerbahçe kafilesinin bulunduğu takım otobüsü Avni Aker Stadı'na giriş yaparken zor anlar yaşadı. Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı öncesi polis yol güzergahında ve stat girişinde yoğun güvelik önlemi aldı. Ancak stat girişinde yöneticileri taşıyan otobüse atılan taşlarla iki cam kırıldı. Olayda yaralanan olmadı.

Fenerbahçe kafilesini ve yöneticileri taşıyan iki ayrı otobüs stada girerken, bazı taraftarlar otobüslere yumurta, şişe ve taş attı.

Fenerbahçeli yöneticileri taşıyan otobüsün iki camı kırlıldı, polis kalkanları kaldırarak protestoyu engellemeye çalıştı. Fenerbahçeli futbolcuların bulunduğu otobüse ise taş isabet etmedi.

Bu arada stadın çevresindeki binaların çatılarında Özel Harekat ekiplerinin tam teçhizatlı olarak yer alması dikkat çekti. Bölgedeki çok sayıda ilden Trabzon'a getirilen polis ekipleri de kentte görevlendirildi.