Çakıroğlu, Vali Öz ve Başkan Hacıosmanoğlu’nu İstifaya Çağırdı

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Vali Abdil Celil Öz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu istifaya çağırdı.


Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, “Biz Trabzonluyuz, vatan haini değiliz. Dışarıda gezerken binanın üzerindeki 2-3 tane keskin nişancıları gördünüz mü? Çektiniz mi çocuklar? Hiç zannetmiyorum. Polis müdürüne ben söyledim de zorla aşağı indiler. Bu insanları çıldırtan bu. Burada hiç kimse polis arabası yakmıyor” dedi.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in olayların büyümesine neden olduğunu savunan Çakıroğlu, “Sahada daha önce yaptıklarından ötürü tepki çeken bir Volkan vardı. Sadece bir Volkan 25 bin kişiyi bu hale getirdi. Sadece ona mı yüklenelim; hayır. Verdiği beyanatlarla neredeyse Trabzon halkını hain ilan edip çatılara keskin nişancı çıkartan vali derhal istifa etmelidir. O valiyi Trabzon’a gelip 2 gün sonra onur üyesi yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bu gece istifa etmelidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA