Sivasspor İle Elazığspor Ligde 4. Randevuda

Sivasspor ile Elazığspor, Süper Lig'de yarın 4. kez karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Sivasspor ile ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Elazığspor, yarın saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.
İki ekip arasında ligde bugüne dek oynanan 3 maçtan 2'sini Sivasspor kazandı, biri ise beraberlikle sonuçlandı. Ligde geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan 3-1 galip ayrılan kırmızı-beyazlılar, Elazığ'daki karşılaşmada ise rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Sivasspor, bu sezonun ilk yarısında ise Elazığspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etmişti.

- Carlos ile Buruk'un ilk taktik savaşı
Futbolculuk kariyerinde Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid forması altında çok önemli başarılara imza atan, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve ilk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'da yaşayan Roberto Carlos ile futbol hayatında Galatasaray, Inter ve Beşiktaş gibi üst düzey kulüplerin formasını giyen ve teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk, birbirlerine karşı ilk taktik savaşını verecek.
Futbolculuk dönemlerinde sporseverlerin beğenisini toplayan ve teknik direktörlük kariyerleri açısından da gelecek için olumlu sinyaller veren Carlos ve Buruk'un yarınki sınavının sonucu merakla bekleniyor.
Carlos yönetimindeki Sivasspor, ligin 6. haftasında Norveçli teknik adam Trond Sollied'in başında bulunduğu Elazığspor'u deplasmanda 4-2 yenmişti. Elazığspor'da, ligin 9. haftasındaki 2-1'lik Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası Sollied ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Okan Buruk getirilmişti.

Kaynak: AA