Beşiktaş'ta Almeida şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor ile karşılaştığı maçta Portekizli yıldız Almeida sakatlanarak oyundan çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor ile karşılaştığı maçta Hugo Almeida sakatlanarak oyundan çıktı.

Antalyaspor ceza sahasında Beşiktaş'ın golcüsü Almeida, topa iki kez vurdu ama önce Fornezzi ardından savunma topu uzaklaştırdı. Dönen topa bir kez daha vurmak isteyen Almeida yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti. Bu pozisyon sonrası yerden kalkamayan tecrübeli isim oyundan çıkarak yerini Uğur Boral'a bıraktı.

KIRIK YOK

Tomografisi çekilen oyuncunun sol ayağında ödem oluştuğu tespit edildi. Sahalardan 2 hafta uzak kalacak olan yıldız futolcu Almeida ile ilgili olarak, Beşiktaş kulübünün yaptığı açıklama şu şekilde:

"M.P. Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Hugo Almeida’nın tomografisi çekildi. Futbol Takımımız’ın M.P. Antalyaspor ile oynadığı maçın 78. dakikasında Joseph Boum’dan aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan Hugo Almeida’nın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde tomografisi çekildi."

"Sol ayağında ödem ile yumuşak dokuda kanama meydana geldiği tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlandı."