İbrahim Kızıl Beyaz Futbol'da

İbrahim Kızıl Beyaz Futbol'da

KİMSENİN ŞAHSINA SÖYLEMEDİ..

Ben at hırsızlığı kelimesini kimsenin şahsına söylemedim. Ben Deniz Atalay'ı dana önce hiç tanımıyordum. Deniz Atalay bizim telefonlarımızı açmadı ve biz sadece haberdar edilmek istedik. Üstüne utanmadan fotoğraf çekiliyorlar. Benim bu hitabım 1.5 yılın birikimidir. Bu olay 6 ay içerisinde olsaydı hiç konuşmazdım fakat Deniz Atalay 1.5 yıldır Cenk Tosun’un aklını çeliyor.

MANEVİ DOSTLUĞUMUZ VAR..

Bizim Beşiktaş ile manevi dostluğumuz var. İşin içinde Beşiktaş olunca iş ciddiye biniyor. Ben hiçbir kulüple kötü olmak istemem biz herkese aynı şekilde davranıyoruz.
BU ETİK Mİ?...

Biz Dany’i alacaktık ve iş sadece imzaya kalmıştı. Beşiktaş bizim verdiğimiz paranın 3 kat fazlasını verdi ve Dany oraya transfer oldu. Bu etik oluyor mu? Biz Cenk'e her zaman söyledik, sen anlaşmanı imzala biz seni sezon sonunda nereye istersen gönderelim dedik.

DENİZ ATALAY CENK’İN KAFASINI KARIŞTIRDI…

Deniz Atalay Cenk Tosun’un kafasını karıştırdı ve 1.5 yıl oyaladı. Bizden habersiz ön protokol imzalattı ve bizim bundan hiç haberimiz yok. Benim bu cümleleri sarfetmem Deniz Atalay’ın takındığı bu tavırdır.

SÖYLEDİĞİM DOĞRU DEĞİL…

Söylediğim doğru değil fakat 10 trilyon her Anadolu kulübü gibi bizim içinde çok önemli bir para. Beşiktaş ailesini tenzih ediyorum, yönetimsel olarak yanlışlıklar olduğu için mecazi olarak bunu söyledim

YOLU AÇIK OLSUN…

Fikret Orman bana dava açacaksa yolu açık olsun. Herkesin herkese özgürce dava açma hakkı var ve ben kimsenin şahsına bir şey söylemedim. Fikret Orman’ın bir Beşiktaş duruşu olduğu gibi bizim Gaziantepspor duruşumuz var. Bununlar birlikte tekrar herkesin yolu açık olsun ve Cenk Tosun hocamız oynattığı sürece oynayacaktır