Bursasporlu Taraftarlardan Kazım’a Sert Tepki

Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının 75. dakikasından sonra bir grup yeşil-beyazlı taraftarlar ‘Kazım dışarı’ tezahüratlarında bulundu.


Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadelenin 75. dakikasında vasat bir oyun ortaya koyan Colin Kazım’ı taraftarlar protesto etti. Bir grup taraftar ‘Kazım dışarı’ diye tezahüratta bulunurken, diğer bir grupta tempo tutanları ıslıkladı. Karşılaşmanın 83. dakikasında Kazım’ın eline çarpan topa hakemin penaltı vermesi üzerine yeşil-beyazlı taraftarlar Kazım’ın aleyhinde tezahüratlarda bulunmaya devam etti ve Volkan Şen diye tempo tuttu. Bunun üzerine 84. dakikada teknik direktör Christoph Daum’un Sestak’ı oyundan çıkarıp, Volkan’ı oyuna alması üzerine yeşil-beyazlılar ‘Daum istifa’ tezahüratlarında bulundu.

KAZIM ISLIKLARLA OYUNDAN ÇIKTI
Alman çalıştırıcı 87. dakikada son değişiklik hakkını kullandı ve Colin Kazım’ın yerine sahaya Sercan Yıldırım’ı sürdü. Yeşil-beyazlı taraftarlar Kazım’ı oyundan çıkarken ıslıkladı.

Kaynak: İHA