Boluspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Balıkesirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında iki takım teknik direktörü ve oyuncular açıklamalarda bulundu.


Karşılaşmada fazla pozisyon vermelerine rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, “Zor bir maçtı. Zor olacağını tahmin ediyorduk. Maç boyunca iyi mücadele ettik. Her iki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Bugün fazla pozisyon verdik. Ama mücadelemizin sonunda bir gol bulduk ve kazandık. Çok mutluyuz. Ama bundan sonraki maçlarda bu tür pozisyonlar vermemeliyiz. Verirsek cezası ağır olur. Onun içinde daha iyi çalışmamız gerekiyor. İyi mücadeleye üç puan yakıştı diye düşünüyorum” dedi.

Balıkesirsporlu futbolcu Ali Öztürk, “Zor olacağını biliyorduk ama iyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti aldık” derken, konuk takımın savunma oyuncusu İsmail Dinler ise, “Rakibimizin baskı yapıp bizi yenmek istediğini biliyorduk. Biz de akıllı oynayıp kontralardan gol bulacaktık. Nitekim de öyle oldu. Yendiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hataları tekrarlamamaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, kimsenin beklemediği bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, “Özellikle iç sahada ligin boyu kısaldıkça kazanacak davranış sergileme noktasında çalıştık. Üç ihtimalli bir maçtı. Her hafta hem üçüncü bölgede hem de top rakibe geçtiği anda agresif davranış sergileyip cesaret ve istekli ihtiyacımız olan puanları almak istiyorduk. Rakibimize saygı duyuyoruz. Özellikle deplasmanlarda çabuk atağa çıkan takıma karşı pozisyon vermeden oynadık. Oyuncularıma sahadaki oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hem oyuncularımın hem de camiamın beklemediği yenilgiydi” diye konuştu.

Ev sahibi takımın tecrübeli savunma oyuncusu Adem Alkaşi, “Aslına bakarsanız maçı değerlendirecek pek fazla da bir şey yok. Bu kadar etkili oyunun ardından galip gelemeyişimiz inanılır gibi değil. Rakibin üzerinde onlarca pozisyon yakaladık. Üzerimizde çok ilginç bir şey var. Son noktada onu beceremiyoruz. Topu çizginin içine sokamıyoruz. Bugün karşımızda yükselmeye oynayan bir rakip vardı. Klişe olacak ama yapacak bir şey yok. Buraya bu takımı biz getirdiysek bizler çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın golcü futbolcusu Emrah Metoğlu ise şöyle konuştu:
“Baya pozisyona girdik. 4-5 tane pozisyon yakaladık. İlk yarı skor 2-3 farklı olabilirdi. Diyecek pek fazla bir şey yok. Dışarıda daha olumlu oynuyoruz. Daha fazla puan alıyoruz. Kendi evimizde oynayamıyoruz. Psikolojik olarak ne var bilmiyorum.”

Kaynak: İHA