Veysel Sarı Açıklaması

Galatasaray’ın yeni transferi Veysel Sarı sarı-kırmızılı formayı giydiği için heyecanlı, eski takımına karşı mücadele ettiği içinse duygusal anlar yaşadığını söyledi.


Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Veysel Sarı, 4,5 senedir emek verdi eski takımına karşı oynadığını belirterek, “Çok heyecanlıyım, çok da duygusal anlar yaşadım. Galip geldiğimiz için mutluyum. Eskişehirspor’a bunda sonra başarılar dilerim. İnşallah her şey daha da iyi olacak. Çok heyecanlıyım fazla da bir şey diyemiyorum. Büyük bir camiayız. Hedeflerimiz var. Şuan liderle 4 puan fark var. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligin sonuna kadar hiç vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Eskişehirspor’dan arkadaşlarıyla sürekli görüştüğünü kaydeden Sarı, bundan sonra da görüşmeye devam edeceğini ifade etti.

İyi bir camiaya geldiğini vurgulayan Veysel Sarı, “Takımımızda iyi futbolcular var. Nerede rekabet varsa, orada başarı vardır. İyi olan oynar. İnşallah ben de iyi olanlar arasında kendimi görürüm” diye konuştu.

Kaynak: İHA