Gümüşhane Torul Gençlik'te Hedef 3 Puan

Gümüşhane Torul Gençlik'in takım kaptanı Ali Çayır, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde yarın Çankaya Belediyesi ANKA ile iç sahada yapacakları maçı çok önemsediklerini belirterek, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Torul Gençlik ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Çankaya Belediyesi ANKA maçının hazırlıklarını tamamlayan Gümüşhane ekibinde, takım kaptanı Çayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta deplasmanda Tokat Belediyesi Plevnespor'a 3-1 yenildiklerini hatırlattı.
Çankaya Belediyesi ANKA ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Çayır, "Çankaya Belediyesi ANKA ile yapacağımız maçı çok önemsiyoruz, hedefimiz 3 puan. Play-off'a kalmayı garantilemek için bu karşılaşmayı çok önemsiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimize set vermeden 3 puan almak için oynayacağız. Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmasında iyi konsantrasyon, daha az hata ve güzel oyunla haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA