Tekden Denizlispor Bucaspor Maçına Hazır

Tekden Denizlispor, PTT 1. Lig'in 24. haftasında kendi evinde oynayacağı Bucaspor mücadelesini kazanarak, iç sahadaki 3. galibiyetini almak istiyor.


PTT 1. Lig’in 24. haftasında kendi evinde Bucaspor ile karşılaşacak olan Tekden Denizlispor’da tüm hesaplar alınacak galibiyet üzerine kuruldu. Geride kalan haftalarda 22 puan toplayarak, 14. sırada bulunan yeşil-siyahlı ekip, evinde aldığı başarısız sonuçlarla da dikkat çekti. Şimdiye dek evinde oynadığı 11 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen yeşil-siyahlılar, Bucaspor karşısında alınacak galibiyet ile taraftarını sevindirmek istiyor

Hafta boyunca tüm hesaplarını galibiyet üzerine yaptıklarını belirten teknik direktör Özcan Bizati, "Hafta boyunca oyuncularıma galibiyete olan ihtiyacımızı anlattık. Oyuncularım da 3 puan ihtiyacının farkındalar zaten. Bu maçtan mutlaka galibiyet almak istiyoruz. Taraftarımızla bütünleşerek 3 puana ulaşacağız" dedi.

Tekden Denizlispor’un, Bucaspor karşılaşmasına, "Kazım, Ömer, Saşa, Ömer Alp, Mustafa Keçeli, Barış, Janda, Mert, Murzaev, Yordonav, Serdar" ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA