Hayatında Kaç Kez Dünya Kupasına Gidebilirsin?

1950’de Dünya Kupası’na hak ettikleri halde katılamayan Türkiye Futbol Takımı’ndan iki futbolcumuz ve şanslı 3 Direkt Kart sahibi, Dünya Kupası heyecanını bu sene yaşama fırsatı bulacak.


Kredi kartı kullanmayanlar için online alışveriş imkanı sağlayan Akbank “Direkt Kart”, 1950 yılının Türkiye Milli Takımı'nın iki oyuncusu Bülent Eken ve Erol Keskin’i Akbank Direkt Kart kullanıcısı 3 çift ile birlikte Brezilya'ya Dünya Kupası'na yolluyor. Bu 3 çifti belirleyecek çekilişe katılmak içinse Akbank Direkt Kart sahibi olmak yeterli.

Akbank Direkt Kart'ın sanal olarak oluşturulup anında kullanılabildiğinin altını çizen Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, "Akbank Direkt ile müşterimiz olsun olmasın herkese online alışveriş dünyasının kapılarını açıyoruz. Akbank Direkt Kart ile kredi kartı olmayanlar da çok beğendikleri bir ürünü almak için, kredi kartı olan yakınlarına gitmek yerine, Akbank Direkt’ten oluşturdukları Akbank Direkt Kartı kullanabilecekler. Bu kart ilk ön ödemeli kart olması bakımından Türkiye’de bir ilk" dedi

64 YIL SONRA BREZİLYA’DA
Efsane Yolculuk projesiyle ilgili olarak Oğuz, “Dünya Kupası’nda kampanya hakkı olan tek Türk bankası olarak 2 milli futbolcumuz Bülent Eken ve Erol Keskin ile çok özel bir projeye imza attık. Dünya Kupası 64 yıl sonra yeniden Brezilya’da düzenleniyor. 2 eski milli futbolcumuzla birlikte Akbank Direkt Kart sahiplerinden şanslı üç çifti Brezilya'ya yolluyoruz. 15 Mart tarihine kadar geçerli olan Akbank Direkt Kart ile Efsane Yolculuk kampanyasına https://www.akbank.com/efsaneyolculuk/mobile/index.html linkine tıklayarak katılabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA