Akbank Direkt Kart, Şanslı Çiftleri Brezilya'ya Gönderecek

Akbank Direkt Kart, üç çifti, 1950 yılının Türkiye Futbol Takımı'nın iki oyuncusu Bülent Eken ve Erol Keskin ile birlikte Brezilya'ya VISA sponsorluğunda düzenenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'na yollayacak.

Akbank açıklamasına göre, Türkiye'nin yarım kalan 64 yıllık Dünya Kupası yolculuğu Akbank Direkt ile tamamlanacak. 1950 yılında FIFA Dünya Kupası'na hak ettiği halde katılamayan futbol takımımızın halen hayatta olan iki milli futbolcusu ve Akbank Direkt Kart sahibi şanslı 3 çift, VISA sponsorluğunda Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası heyecanını birlikte yaşayacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, Akbank Direkt Kart'ın sanal olarak oluşturulup anında kullanılabildiğini hatırlattı. Oğuz, "İnternette binlerce sanal mağazada birbirinden çekici milyonlarca ürün var. Ancak bu mağazalardan kredi kartı olmadan alışveriş yapılamıyor. Artık, Akbank Direkt Kart ile kredi kartı olmayanlar da çok beğendikleri bir ürünü almak için kredi kartı olan yakınlarına gitmek yerine, Akbank Direkt'ten oluşturdukları Akbank Direkt Kartı kullanabilecekler. Bunun için Akbank Direkt İnternet ya da Akbank Direkt Mobil'i açmaları yeterli" bilgisini verdi.
Akbank Direkt Kart'ın, internet bankacılığından yaratılabilen ilk ön ödemeli sanal kart olması bakımından Türkiye'de bir ilk olduğunu vurgulayan Oğuz, "Akbank Direkt Kart, Akbank Direkt İnternet veya Mobil üzerinden fiziksel olarak değil sanal olarak oluşturulduğu için hemen kullanılmaya başlanabiliyor ve bu kart ile istenilen yerden online alışveriş yapılabiliyor. Ayrıca anneler, babalar çocuklarının harçlıklarını da güvenli bir şekilde Akbank Direkt Kart ile verebilecekler. Akbank Direkt Kart sahibi gençlerimiz, iTunes ve benzeri mağazalardan, akıllı telefon ya da tabletleri için çok sevdikleri oyunları, müzikleri kolayca satın alarak indirebilecekler" ifadelerini kullandı.

- "3 şanslı Akbank Direkt Kart sahibi talihlimiz, iki eski milli futbolcumuzla bu heyecanı birebir yaşayacak"

Akbank Direkt Kart'ın kullanıcılarıyla buluşmasını özel bir etkinlikle kutlayacaklarını aktaran Oğuz, FIFA Dünya Kupası'nın 64 yıl sonra yeniden Brezilya'da düzenleneceğini anımsattı. Oğuz, şunları kaydetti:
"Biz de 2014 FIFA Dünya Kupası final maçı için Türkiye'de kampanya düzenleme yetkisi olan tek bankayız. Bununla birlikte 2014 FIFA Dünya Kupası, B grubu İspanya-Hollanda karşılaşmasına 2 eski milli futbolcumuzla birlikte Akbank Direkt Kart sahiplerinden şanslı üç çifti Brezilya'ya yolluyoruz. Akbank Direkt İnternet veya Akbank Direkt Mobil üzerinden Akbank Direkt Kart yaratan herkese, bir çekiliş hakkı vereceğiz. 1950 yılında Brezilya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'na katılım hakkı kazanan takımın o dönemdeki kadrosundan şu anda sadece iki kişi, Bülent Eken ve Erol Keskin hayatta. Düzenleyeceğimiz çekilişte kazanan üç çift, İspanya-Hollanda grup maçına, Bülent Eken ve Erol Keskin ile birlikte gidecek.
Böylece, Akbank Direkt 64 yıl önce Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanıp katılamamış olan Milli Takım'dan kalan son 2 kişiyi Dünya Kupası'na götürerek yarım kalan yolculuğu tamamlayacak. Bu özel yolculuğu tasarlarken müşterilerimizin de bizlerle bu mutluluğu ve heyecanı yaşamasını istedik. 3 şanslı Akbank Direkt Kart sahibi talihlimiz ve yanlarında seçecekleri birer kişi, iki eski milli futbolcumuzla bu heyecanı birebir yaşayacak."

Kaynak: AA