Elazığsporlu Taraftarlardan, Türkiye Futbol Federasyonu'na (tff) Protesto

Elazığsporlu taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’de oynadıkları karşılaşmalardaki hakem hatalarını protesto etmek için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) binasının önünde toplandı.


Çok sayıda Elazığspor taraftarının katıldığı eylemde, federasyon binasının önüne, "Adalet İstiyoruz" yazılı siyah çelenk bırakıldı.

Basın açıklamasında bulunan Marmara Elazığlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alpay, ligin başından beri Elazığspor’a gerek saha içi, gerek saha dışında haksızlıklar yapıldığını belirterek, “Hakem hataları bugün burada toplanmamıza sebebiyet vermiştir. Bu vesile ile kamuoyunun, spor basınının, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) dikkatini çekmek istemekteyiz. Bizler Elazığspor’a oynanan ayak oyunları için buradayız. Bizler gasp edilen, çalınan puanlarımız için buradayız. Bizler 4 haftada 3 maçımızı Cuma günü oynatanlar için buradayız. Türkiye’nin en centilmen futbolcuları ve Elazığspor’umuzun hocası Okan Buruk’u isyan ettirenler için buradayız. Hataların devam etmesi halinde takımını ligden çekeceğini söyleyen yönetim kurulumuz için buradayız. Doğu Anadolu'nun Süper Lig’deki tek temsilcisi olan Elazığspor’umuzu düşürmek isteyenlere karşı bugün buradayız. Bizler Elazığspor’un hakları için buradayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA