Çaykur Rizespor'dan Çalımbay'a Güven Mesajı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın teknik direktör Rıza Çalımbay'a güvendiğini bildirdi.

Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, Kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbet toplantısındaki konuşmasında kullandığı "Madalya mı taktılar" ifadesinin, özellikle spor kamuoyunda yanlış anlaşılmalara neden olduğunun gözlendiğini belirtti.

Kalkavan'ın konuşmasında Çalımbay'ı kastetmediğini vurgulayan Ferah, şunları kaydetti:
"Kalkavan'ın konuşmanın doğal akışı içerisinde, bir başka kulüp üzerinden verdiği örnekle ilgili kullandığı ifade, bazı basın organlarında 'sadece bu kısım mercek altına alındığından' sanki Rıza Çalımbay için kullanılmış gibi bir algının ortaya çıkmasına neden olmuştur. Oysa açıklamanın tamamına bakıldığında Çalımbay ile ilgili kullanılmadığı açıkça görülebilmektedir. Çalımbay'ın transferlere ilişkin bir açıklamasıyla ilgili soruya başkanımız, istikrar vurgusu yapmış ve kendisine güvendiğini, başarılı, çalışkan bir teknik direktör olduğu konusundaki görüşünü belirtmiştir."

Kaynak: AA