Potada Maçın Ardından

Basketbolda Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nda Türk Telekom'u 87-80 yenerek yarı finale yükselen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, "Yarı finale kalmak gurur ve mutluluk verici" dedi.

Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi bir sezon geçirdiklerini ve geçen sezondan başlayan süreci devam ettirdiklerini belirtti.

Yarı finale kalmanın gurur ve mutluluk verici olduğunu söyleyen Sarıca, şöyle konuştu:
"Zor bir lig oynuyoruz. ULEB Avrupa Kupası oynarken, Türkiye Kupası'na da devam ediyoruz. Bazı yerlerde rotasyon olarak eksiklerimiz var. Maçlar oyuncuların isimleriyle değil performanslarıyla kazanılıyor. Bazı oyuncuların oyunda fazla kalması, yeni gelmesi nedeniyle Williams'ı istediğimiz gibi kullanamamamız maçı erken koparmamıza engel oldu. Top kayıpları yapmasaydık, maçı daha erken koparabilirdik. Yarın da elimizden geleni yaparak finale kalmak istiyoruz" diye konuştu.


- Türk Telekom cephesi
Türk Telekom Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise ellerinden geleni yaptıklarını ama oynadıkları seviyeye yakışmayan hatalar sonucunda maçı kaybettiklerini söyledi.

Ligde yer aldıkları durum ve psikolojileri nedeniyle Pınar Karşıyaka'nın maça favori olarak çıktığını vurgulayan Erdoğan, "Bizim açımızdan önemli olan nokta, göreve geldiğimden beri en tempolu ve iyi oyunumuzu oynadık. Kazansaydık, psikolojimize merhem olacaktı. Pınar Karşıyaka'yı tebrik ediyorum, farkı açtığımız süreçte iyi geri dönüş yaptılar. Sahada iyi niyet var ama küçük detayların üzerinde biraz daha durmamız lazım" diye konuştu.

Kaynak: AA