Torku Konyaspor'da Hedef; Deplasmanda 3 Puan

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, "Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısında deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

Öten, yaptığı açıklamada, Mesut Bakkal'ın gelişiyle yakalanan yükselişin sonuca da yansımaya başladığını söyledi.

Takımın eksik mevkilerine yapılan takviyelerle daha da güçlendiğini belirten Öten, şunları kaydetti:
"Fenerbahçe ile oynadığımız ikinci devrenin ilk maçında oyun, mücadele, kazanma hırsı, her şey istediğimiz gibi olmasına rağmen tek eksik; puan alamamızdı. O maçtaki oyunumuzu Sivasspor maçında tekrarladık. Kazanma arzumuzu ilk dakikadan itibaren sahaya yansıttık ve sonucunda 3-0 gibi net bir skorla ligin iyi takımlarından birini mağlup ettik. Takımımız, yakaladığı çıkışı bu maçta da devam ettirdi. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyoruz."
Öten, Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacakları maçtan iyi sonuçla döneceklerine inandığını dile getirerek, "Son haftalarda yakaladığımız çıkışı sürdüreceğimize inanıyorum. Takımımızda gerçekten müthiş bir arkadaşlık var. Bu da zaten son haftalarda oyuna ve sonuca yansıyor. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısında deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz" diye konuştu,
- "Deplasmandaki galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz"
Torku Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Ergün Teber de son haftalarda yakaladıkları çıkışı, Sivasspor maçında alınan galibiyetle devam ettirdiklerini vurguladı.
İsteklerinin; Kasımpaşa maçında alacakları sonuç ile ligin üst sırasını yakalamak olduğunu aktaran Teber, şöyle konuştu:
"Sivasspor maçına gerçekten çok iyi hazırlandık. Rakibimizi iyi analiz ettik. Etkili oldukları alanları kapatarak, kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımızda neler yapabileceğimizi biliyorduk. Öyle de oldu. Kazanma hırsımız, arzumuz sonuca yansıdı ve Sivasspor gibi kaliteli bir takım karşısında farklı bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bize yakışmayan bir yerdeyiz. İnanıyorum ki en kısa sürede alacağımız sonuçlarla hak ettiğimiz üst sıralara doğru yükselişimizi sürdüreceğiz. İyi bir takımız. Kalitemizi sahaya yansıtıyoruz ve bu da sonucu beraberinde getiriyor. Deplasmandaki kötü gidişimize ve galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz. Kasımpaşa maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: AA