Aydınspor 1923'te Ara Transfer Hareketli Geçti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te devre arasında transfer trafiği yoğun yaşandı.

Efe’de 10 oyuncu gelirken, 7 oyuncu başka takımlara gitti.
Sezon başında şampiyonluk hayalleriyle lige başlayan Aydınspor 1923’te, beklentileri karşılayamayan Kazım Sarı (Denizlispor), Hakan Macit (Pendikspor), Ömer Yalçın (Ankaragücü) ve Mümin (İnegölspor) ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı ekipte kulübü federasyona veren, ancak alacaklarının büyük bölümünü alan Mehmet Gürkan Öztürk’te şok bir kararla takımdan ayrılarak Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Takım kaptanı olan ancak ligin ilk yarısında kadro dışı kalan Sadullah, Turgutluspor’a giderken, genç sağ bek Osman Bozdağ ise Bergama Belediyespor’a kiralandı.

10 OYUNCU GELDİ
Giden 7 oyuncunun yerine 10 oyuncu transfer eden Aydınspor 1923, Altay’dan Murat Uluç, Kırklarelispor’dan kaleci Bulut, Ümraniyespor’dan Bilal Niyaz, Hacettepe’den Burak, Yeşil Bursa’dan kaleci Ömer Faruk, Bozüyükspor’dan Zihni Aydın, Alanyaspor’dan Gürcan Gözüm, Çankırıspor’dan Caner Metin ve Nazilli Belediyespor’dan Aykut Yenen’i aldı.

İhtiyaç gördükleri bölgelere transfer yaptıklarını belirten siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Ceviz, ikinci yarıya daha derin bir kadroyla girdiklerini söyledi.

Özellikle yedek kulübesinin zenginleştiğini belirten Ceviz, “İlk yarının son maçında İnegölspor deplasmanına gençler haricinde 13 kişi gidebilmiştik. Şimdi ise, yedek kulübemiz daha zengin. Her oyuncumuzdan ilerleyen dönemde faydalanacağız” dedi.

Kaynak: İHA