Kocaelispor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, dün sahalarında Kayseri Şekerspor'u 3-2 yenmelerine ilişkin, "Camiada, kamuoyunda ve futbolcularda bir sıkıntı olmaya başladığı zamanda galibiyetin gelmesi tekrar kenetlenmemiz anlamında çok iyi oldu" dedi.

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında buldukları 2 golle öne geçtiklerini belirterek, bu süreden sonra 2 mutlak gol pozisyonunu değerlendiremediklerini söyledi.

Futbolculardan Yolcu Mansız'la atağa çıkarken kaptırılan bir top sonrası kalelerinde golü gördüklerini ifade eden Uzun, bu nedenle rakibin devre arasına moralli girdiğini kaydetti.

Uzun, ikinci devre skorun 2-2'ye gelmesi üzerine stadyumdaki herkesin telaşlandığını dile getirerek, "Yakaladıklarımızı atamayıp 87. dakikaya kadar skor 2-2 gidince üzülmeye başladık. Kaptanımız Koray Göksu'nun galibiyeti getiren golü atması ayrıca bizi sevindirdi. Kendisi 8-9 ay sahalardan uzak kaldı. Camiada, kamuoyunda ve futbolcularda bir sıkıntı olmaya başladığı zamanda galibiyetin gelmesi tekrar kenetlenmemiz anlamında çok iyi oldu" diye konuştu.

Ligin ikinci devresinde oynadıkları maçlarda kadrolarındaki 6 futbolcudan yoksun olarak sahaya çıktıklarını anlatan Uzun, eksiklerimizin olmasına rağmen Kayseri Şekerspor karşısında 3 puan aldıkları için futbolcuları kutladığını bildirdi.
Uzun, Kocaelispor olarak fikstür avantajlarının bulunduğunu ifade ederek, sıralamadaki rakipleriyle sahalarında mücadele edeceklerini söyledi.

Körfez ekibi, grubunda 15 puanla 17. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA