Ankaraspor - Tki Tavşanlı Linyitspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 23. haftasında Ankaraspor, sahasında konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor’u 2-0 mağlup etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Bizim ligdeki hedefimiz ile Tavşanlı Linyit’in hedefi çok farklı olmasına rağmen neticede her iki takımın da önemli hedefleri var. Tavşanlı Linyitspor takımı ligde kalmak için mücadele eden, bu konuda mücadelesini devam ettiren bir takım. Biz de zirve yolunda bu maçı kazanarak biraz daha avantajlı duruma geleceğimizi bilerek bu maça çıktık. Maçın ilk 45 dakikası istediklerimizi sahaya yansıttık ve iyi oynadık. Önemli olan kazanmaktı. 3 puanı aldık. Çok mutluyuz” dedi.


Ankaraspor oyuncusu Muhammet ise karşılaşmanın zor olacağını bildiklerini kaydederek, şu değerlendirmede bulundu:
“İkinci yarı başlarken oynadığımız her maçın çok önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü düşme hattı şekilleniyor.”

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Besim Kocal, maç sonu yaptığı değerlendirmede, "Kazandığımız topları doğru kullanamadık. Hücuma pek etkili çıkamadık. Çıkarken golü yedik. Akabinde de bence baya tartışmalı penaltıyla 2-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarıda ise takım kazanmak için her şeyini oyuna verdi. Daha kazanma arzusuyla oynadık pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendirseydik belki bu maçın sonucu böyle olmayabilirdi" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor oyuncusu Sakıb ise, söylenecek fazla bir şeyin olmadığını ve karşılaşmanın ilk yarı ile ikinci yarı olarak değerlendirileceğini ifade ederek, “Bu ikinci yarıdaki oyunumuzu haftaya Urfa maçı ile 90 dakikaya yayıp galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Puana ihtiyaçları olduğunu ifade eden Ömürcan, "İyi pas yaptılar iyi oynadılar. Liderin paslarını durduramadık. İkinci yarıya bambaşka çıktık önde bastık ama bir gol bulamadık. Bir gol bulsaydık daha farklı olabilirdi. Önümüzde Urfa maçından 3 puan alıp lig de kalmamızı sağlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA