Ahmet Çakar'dan Galatasaray'a 'dava' cevabı

Kendisine dava açmaya hazırlanan Galatasaray yönetimine Ahmet Çakar'dan çok sert cevap...

Eski hakem spor yorumcusu Ahmet Çakar Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray-Bursaspor maçı için bomba bir iddiada bulunan Ahmet Çakar maçta şike yapıldığını iddia etti.

Bu sözler üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi Ahmet Çakar hakkında dava açacağını duyurdu.

Galatasaray
'ın bu atağına Ahmet Çakar'dan cevap gecikmedi. Çakar, twitter üzerinden çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Kendisine önce Lütfi Arıboğan sonra Bülent Tulun şimdi de Galatasaray'ın dava açtığını söyleyen Ahmet Çakar, 'Acı patlıcanı kırağı çalmazmış alıştık artık. Böyle davalar bazılarını yıldırır ama bana vız gelir tırıs gider' dedi.

Çakar sözlerine şöyle devam etti;

BEN DEVLETİ SOYMADIM

Avukatım Esennur Ezgi Hanım ve ekibi ile hukuk mücadelesi devam edecek. Durmak yok nerede ince ise orada kopar. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ile davalığım. Merak etmeyin hakkımda açılmıs en az 6-7 dava var. Bu dava da artı 1 oldu. Bu sözüm ona, yıldırmak amaçlı davaların başrol oyuncuları bazı genç Galatasaraylı yöneticileredir. Kim olduklarını biliyorum. Bekleyin. Ben devleti soymadım. Dayımın babamın nüfusu ile rant saglamadım. Menajerlerden hanut almadım.

HOKKABAZLAR BENİ YILDIRAMAZ

Bu davalar benim gururumdur. 5 liralık malı devlete 55 liraya satmadım. Nüfus ticareti yapmadım. Genel olarak söylüyorum bazı hokkabazlar beni yıldıramaz. Zaten göreceksiniz. Bu okuduklarınız ve Beyaz TV de duyduklarınız daha fragman. Eğer hukuku bir yıldırma politikası olarak kullanırsanız karşılığını bulursunuz.

ÇAKALDAN KORKAN ORMANA GİRMEZ

Buradan açık davet. Hukuki veya hukuk dışı kim ne yapabiliyorsa elinden geleni ardına koymasın. Çakaldan korkan ormana girmezmiş.

İşte Ahmet Çakar'ın o twitleri;