Tekden Denizlispor Hedef Galibiyet Serisini Sürdürmek

Tekden Denizlispor, hafta sonu evinde oynayacağı İçel İdmanyurdu maçından 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üst üste 3. galibiyetini almak istiyor.


PTT 1. Lig’in 28. haftasında evinde İçel İdmanyurdu’nu ağırlayacak olan Tekden Denizlispor hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor ve Adanaspor ile karşılaşan ve 2 maçtan da galibiyetle ayrılan yeşil-siyahlılar, İçel İdmanyurdu maçından da 3 puanla ayrılarak hem bu sezon ilk kez 3 kez üst üste galip gelmek hem de alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyor.

Maçın öneminin farkında olduklarını belirten Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Aldığımız 2 galibiyet bizi biraz olsun rahatlattı. Ancak hala işimiz bitmedi. Evimizde seyircimizin önünde oynayacağımız maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bu galibiyetle alt sıralardan uzaklaştığımız gibi moralimiz de yükselecek. Ben tüm taraftarlarımızı maça bekliyorum"’ dedi.

Tekden Denizlispor- İçel İdman Yurdu maçında maraton tribünün 10 TL, Kapalı tribünün bilet fiyatının ise 15 TL olduğu açıklandı.

Kaynak: İHA