Galibiyet Serisini Sürdüren Giresunspor’u Taraftarlar Şampiyon Gibi Karşıladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Giresunspor, deplasmanda oynadığı Tokatspor maçından da galibiyetle ayrılınca taraftarlar takımlarını deplasman dönüşü şehir girişinde meşalelerle karşıladı.


Son 9 maçında 8 galibiyet ve bir beraberlik alarak ligin 23. haftasında 42 puanla 3. sıraya yerleşen Giresunspor lider Hatayspor ile arasındaki puan farkı ikiye düştü.

Tokatspor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 4-1 galip ayrılan Giresunspor’u taraftarlar Atatürk Meydanı’nda toplanarak takımlarını şampiyon gibi karşıladılar. Takım otobüsünün şehre girmesi ile birlikte meşaleleri yakan ve şampiyon tezahüratları söyleyen taraftarlar futbolcuların ve teknik direktör Mehmet Birinci’nin otobüsten inip taraftarların arasına girmesi ile coşku doruğa çıkarken, futbolcular taraftarlarla birlikte şampiyonluk şarkısı söyledi.

Takımı karşılayanlar arasında bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu kısa bir konuşma yaparak ”Bize mutlu mutluluğu yaşatan takımımıza teşekkür ediyoruz. Siz bize bu mutluluğu yaşattınız biz de size prim olarak mutluluk yaşatacağız. Parada sıkıntı yok” dedi.

Atatürk Meydanı'ndaki karşılama töreninin ardından futbolcular takım otobüsüne binerek tesislere giderken taraftarlar da tezahüratların ardından meydandan ayrıldılar.

Kaynak: İHA