Balıkesirspor'da, Samsunspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, bundan sonra oynayacakları her maçın zorlu geçeceğine dikkati çekti.
Samsunspor karşılaşmasının da bu zorlu maçlardan biri olacağını ifade eden Ertekin, "Kazanıp, onlar aşağı, biz yukarıya doğru gitmek istiyoruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Galip gelmek için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız" dedi.

Ali Öztürk'ün cezalı olduğunu, Karikari'nin ise sakatlığının sürdüğünü dile getiren Ertekin, şöyle devam etti:
"Sakatlıklar da olacaktır, cezalı oyuncularımız da. Önemli olan bu maçta bizim nasıl bir futbol ortaya koyacağımız. Karşı takımın ne yapıp yapmadığı bizim için o kadar önemli değil, bizim ne yapacağımız önemli. 26. maça geldik. Kart sınırında olan oyuncularımız var. Onlar da öyle ya da böyle kart görecekler. Önemli olan doğru yerde sarı kart görmeleri. Yok yere de sarı kart görmelerini istemeyiz."
İlk gece maçını muhteşem bir taraftarın önünde oynadıklarını ifade eden Ertekin, "Hakikaten futbol adına takımımız adına müthiş olumlu bir seyirci topluluğu. Bu maçta da taraftarımızın aynı coşkusunu, aynı görsel güzelliklerini bekliyoruz. Bu, futbolcularımızı havaya sokuyor" diye konuştu.

Antrenmanda oyuncular çift kale maç yaptı.
Balıkesirspor, Samsunspor maçı hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

Kaynak: AA