Ortaca Belediyespor, Zorlu Yeni Milas Maçına Hazırlanıyor

Muğla Süper Amatör Lig’de hafta sonu grup ikincisi Yeni Milasspor ile karşılaşacak olan Ortaca Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor.


Ortaca Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından Pazar günü oynanacak olan Yeni Milasspor maçında taraftarların sahaya gelip, takımlarına baştan sona kadar desteklemelerini istedi.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Deniz Kibar; “Aslında çok şey söylenecek bir şey yok ansıda. Çok şey varda söylenemiyor. İçerde oynuyorsun, baskılı oynuyorsun, gol pozisyonlarını giriyorsun ama şansızlık mı nedir, ya direkler engelliyor ya da ileri uç elamanları kaçırıyor. Yatağan maçında 3-4 tane sakat futbolcudan yoksun ve takımda direk oynayan futbolcular, Semihcan, Mehmet sakattı. Erhan sakat olmasına rağmen takımdaki yerini aldı. Takımda eksik olduğu zaman sıkıntı oluyor. Bunun acısını Yatağan Spor karşılaşmasında yaşadık. Bize karşı her takım kapalı kutu oynuyor, Yatağanda aynı şekilde oynadı. İki pozisyon bulup gollerini attılar. Bizim için ise, direkten dönen toplar önemliydi. Buna rağmen işin sonunda başarılı olacak takım Ortaca Belediyespor olacaktır. Sahada iyi futbol olmamıza rağmen bir şansızlık gidiyor, golleri kaçırıyoruz. Bu takım yenilmiyor ama çok basit goller yemeğe başladık. Bunun çözümü için çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içinde takım layık olduğu yere gelecektir. Bazı aksaklıklarımız var, onların çaresini bakacağız. Takımda bir tane sakat futbolcu olunca sıkıntı olmuyor da 3 tane olunca sıkıntı yaratıyor. Erhan sakat sakat oynuyor Mehmet’in bilekte sıkıntı var, Semih’te öyle. Bunlar bahane mi değil. Futbolcu kardeşlerimin bu işi layıkıyla yapacaklarına eminim” dedi.

“BİZ DEĞİL ONLAR DÜŞÜNSÜN”
Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak olan Yeni Milasspor hazırlıkları hakkında bilgi veren Kibar; “Bizim hesapta Yeni Milasspor yoktu. Yeni Milasspor grupta ikinci sırada; şimdi rakibimiz. Bu işin psikolojik üstünlüğü vardır. Biz Yeni Milasspor’u 3-0 yenmişsin, şimdi gerdik içerde oynuyoruz. Bu maç zorlu geçecektir. Çok mücadele olacaktır. İnşallah Kart olmaz. Ortaca Belediyespor yani benim takım böyle maçlarda iyi futbol ortaya koyuyor. Bizim takım kafasında küçülttüğü takımlarda sıkıntı yaşıyoruz. Konsetre eksikliği oluyor. Başka bir sıkıntımız yok. Kadro dar; bugün, Perşembe ve Cuma Günü çalışmalarımızı sahada devam edeceğiz. Yeni Milasspor oynayacağımız maçlardan bir tanesi. Aslında bize beraberlik dahi yetiyor. Ondan bir sıkıntı yok. Biz değil onlar düşünsün. Lider olabilmeleri için bize 3-0’lık gibi bir skorla yenmeleri gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA