Fıfa Dünya Kupası'nın Dünya Turu

Brezilya'da, 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2014 Dünya Kupası öncesinde İstanbul'a getirilen FIFA Dünya Kupası için bir gece düzenlendi.

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'teki turunu tamamladıktan sonra özel tasarlanan uçakla turun 73. durağı olan İstanbul'a getirilen kupa, Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas ve FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik'in ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikle, iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile buluştu.
Etiler'deki Le Meridien Otel'deki organizasyona; Erzik ve Molinas'ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, FIFA Kurumsal İletişim Müdürü Alexander Koch, Brezilya'nın Türkiye Başkonsolosu Luiz Henrique Pereira da Fonseca katıldı.

Organizasyonun ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Erzik, FIFA Dünya Kupası'nın birleştirici gücünden bahsederek, "Coca-Cola'yı FIFA ile gerçekleştirdikleri uzun soluklu işbirliği ve dünya çapındaki bu özel kupanın İstanbul'daki Türk futbolseverlerle buluşmasını bir kez daha sağladıkları için kutluyorum. Ülkemizin bu kupayı kazanacağı günün hayaliyle yaşıyorum" ifadelerini kullandı.
Etkinlik, Dünya Kupası'nın tanıtımı ve davetlilerin kupa ile fotoğraf çektirmesiyle tamamlandı.

Kaynak: AA