Bucaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Bucaspor’un cezası nedeniyle yalnızca kadın ve çocukların izleyebildiği karşılaşmada Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel, bu galibiyeti Bucasporlu taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Zeminin kaygan ve ağır olduğunu söyleyen Adıgüzel, “Bugün seyircisiz bir müsabaka oynadık. Zemin kaygan ve ağırdı. Buna rağmen her iki takım futbolcuları da güzel bir oyun oynadı. Maçı biz kazandık. Konuk ekibin de bizim de pozisyonlarımız vardı. Ama kazanan taraf biz olduk. Bu galibiyeti de Bucaspor seyircisine armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, çok önemli bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, “Bu ağır sahada iki takım oyuncuları da güzel oynadılar. Belki golü erken bulsak çok farklı bir skor ortaya koyabilirdik. Yediğimiz ilk gol bizi sıkıntıya doktu. 75. dakikada golü bulduk. Takımım bu golden sonra daha arzulu, istekliydi. Kötü bir gidişimiz var. Bunu gidermemiz lazım. Ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Alt sıralarda olan takımlar bize çok yaklaştı. Ateş hattının üzerindeyiz” dedi.

Kaynak: İHA