Beşiktaş'ta Futbolcuların Sağlık Durumu

Beşiktaş kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, siyah-beyazlı futbolcular Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in sağlık durumları hakkında bilgiler verdi.


Kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan Ertuğrul Karanlık, siyah-beyazlı file bekçisi Cenk Gönen'nin sağlık durumu ile ilgili olarak, "Cenk Gönen maçta bir çarpışma yaşadı. Yanına gittiğimizde bilinci yerindeydi. Kaşında bir yaralanma vardı. Yaşadığı olayı hatırlamıyordu ama bilinci yerindeydi. Sorduğumuz sorulara mantıklı cevaplar veriyordu. Gerekli müdaheleleri yaptık. Tamamen emin olmak için birkaç test yapmam gerekiyordu. Hakemden soyunma odasındaki çantayı almak için izin istedim o da onayladı. Gelen cihazla ölçümlerini yaptık ve oynaması risk teşkil etmiyordu. En son oynayıp oynamama konusunu Cenk’e sorduk. Cenk oynamak istediğini söyledi.

Maç sonuna kadar saha kenarında bekledik. Maçtan sonra Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’ne yolladık. Orada tamamen muayeneden geçti ve bir gece kaldı. Test sonuçları da iyi çıktı" dedi.

Tolga Zengin'in sakatlık durumu ilgili olarak ise Karanlık, "Tolga Zengin bize maç öncesi gözünde hafif bir rahatsızlık olduğunu söylemişti. Maçın ortasında bu durumun yoğunlaştığını belirtti.

Devre arasında şikayeti sürünce değişikliğe gittik. Tolga bugün hastaneye gitti. Kontrolden geçti ve akşam antrenmana çıktı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA