Osmanlıspor'dan Muhteşem Gece

Edirne Süper Amatör Ligde mücadele eden Osmanlıspor, düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma gecesinde bir araya geldi.

DSİ Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma gecesine 400'ün üzerinde sporsever katıldı

Geceye katılarak Osmanlıspor taraftarını ve gönülverenlerini mutlu eden Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, büyük alkış aldı. 400'e yakın sporseveri karşısında gören Başkan Sedefçi, geceye katılmaktan dolayı çok mutlu ve keyifli olduğunu dile getirdi. 20 yıldan bu yana her zaman spora sporcuya destek olduğunu dile getiren Sedefçi, bundan sonraki süreçlerde de Osmanlıspor'a destek olma sözü verdi.
Kuruluşundan bu yana Osmanlıspor'a destek verenlere plaket verildiği gecede Osmanlı Köyü Muhtarı Mehmet Ocak Plaketini Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin elinden aldı. Gecede Edirne'nin önemli sanatçılarından biri olan Hasan Islattı'nın Osmanlıspor için besteledeği şarkılar ve marşlar ise büyük beğeni ve alkış aldı

Geceye katılarak destek veren herkese teşekkür eden Osmanlıspor Kulüp Başkanı Bülent Günal, bu yıl ikincisi düzenlenen dayanışma gecesinin geleneksel bir hale dönüşmesi için her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Edirne'nin en köklü takımlarından biri olan Osmanlıspor'un geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da Edirne'yi bir üst ligde temsil etmesi için uğraş verdiklerini anlatan Günal, gelecek yıl amaçlarının BAL liginde futbol oynamak olduğunu söyledi.

Osmanlıspor yardımlaşma ve dayanışma gecesinin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Günal, birlik ve beraberliğin üstesinden gelemeyeceği hiç bir işin olmadığını söyledi

Geceye katılanlar arasında bulunan Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ise, hiç bir zaman Havsa'dan ayırt etmediği Osmanlı köyü halkı ile birlikte olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Her zaman Osmanlı ile iç içe olduklarını söyleyen Başkan Tekin, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da Osmanlı ve Osmanlıspor'a destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gece boyunca eğlencenin ve heyecanın eksik olmadığı yemekte, hediye çekilişi ise büyük ilgi gördü. Yüzden fazla hediyenin çekilişle dağıtıldığı gecede en çok ilgi gören ise Osmanlıspor için özel olarak yapılan saatler oldu. Çekilişin ardından gece, Hasan Islattı'nın müzikleriyle eğlenceli bir şekilde devam etti.

Kaynak: İHA