Bucaspor, Tekrar Kazanma Peşinde

PTT 1. Lig'de hafta içinde Boluspor'a mağlup olan Bucaspor, yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

Ligde üst üste aldığı 3 galibiyetin ardından Boluspor'a 1-0 mağlup olan Bucaspor, yarın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izleyeceği müsabakada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. Yeni Buca Stadı'nda saat 20|00'de başlayacak müsabakayı Koray Gençerler yönetecek. Sarı lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Çağrı Tekin'in yanı sıra cezalılar Luiz Henrique ve Emre Balak yarın forma giyemeyecek.
Ligin ilk devresinde rakibini 2-1 mağlup eden Bucaspor, PTT 1. Lig'de 7 kez karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu sezon 3. kez sadece kadın ve çocukların izleyeceği müsabakaya çıkacak Bucaspor, daha önce rakiplerinin cezalı olduğu Fethiyespor ve Adana Demirspor maçlarını mağlup tamamladı.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etmek için TFF İzmir Bölge Müdürlüğü önünde toplanan Bucaspor taraftarı, üzerinde "TFF istifa" yazılı siyah çelenk bıraktıktan sonra takıma destek vermek için tesislere gitti.

Kaynak: AA