Derbi Maçın Ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mancini, çok zor geçecek bir müsabaka olacağını bildiklerini dile getirerek, "Beşiktaş saygı duyulması gereken bir takım. İyi oyuncuları ve iyi hocaları var. Bakıldığında da müsabaka oldukça zor geçti. Önemli olan da kazanmaktı" dedi.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında zorlandıklarını ancak sonrasında toparlanmasını bildiklerini anlatan İtalyan teknik adam, "Önemli olan kazanmak ve 3 puanı almaktı. Önemli bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.
Mancini, müsabakada sergilenen futbolun fazla dikkat çekici olmadığı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine, "Derbilerde oyun anlamında çok fazla etkili futbol olmayabilir. Bir takım fantastik bir futbol ortaya koymayabilir. Bu tip maçlarda takımlar fazla risk almak istemiyor ve bu tip futbol izlenebiliyor. Diğer maçlarda olduğu kadar fazla risk almıyorsunuz" şeklinde görüş belirtti.


Kaynak: AA