Sorgunlu Tekvandocuları Türkiye Şampiyonası Hazırlanıyor

Yozgat’ın Sorgun Belediyespor tekvando takımı sporcuları, hafta sonu Alanya'da yapılacak Büyükler Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.


Sorgun Belediyespor Tekvando takımı antrenörü Ahmet Turan Dinçer, şampiyonada başarılı olmak amacıyla, Kırşehir ve Tokat’tan gelen sporcularla ortak çalışma yaptıklarını söyledi.

Dinçer, "Çalışmaya, Kırşehir ve Tokat illerinin yanı sıra, Sorgun Halk Eğitimi Tekvando takımlarından sporcular da katıldı.

Yaklaşık 100 sporcunun yer aldığı antrenman, çok faydalı geçti. Büyükler, minik ve yıldız kategorisindeki çalışmada, sporcular, heyecanlarını kontrol etmeyi, streslerini yenmeyi öğrendiler" dedi.

Bu sene yoğun bir müsabaka takviminin kendilerini beklediğini, öncelikle hafta sonu Alanya'da yapılacak Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda en az bir altın, birkaç tane de Gümüş ve bronz madalya hedeflediklerini ifade eden Dinçer, “Okullar arası, Anadolu ligi ve federasyonun grup maçlarımız var. Bu grupları geçip Türkiye şampiyonalarında geçen yıllarda olduğu gibi bir çok başarıya imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA