Pazarspor Bir Haftada Üç Maç Oynayacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor'un teknik direktörü Hasan Çelik, bir hafta içinde üst üste oynayacakları üç maçtan en az kayıpla çıkmak istediklerini belirtti.

Çelik, yaptığı açıklamada, 23 Şubat Cumartesi iç sahada Alanyaspor, 26 Şubat Çarşamba deplasmanda Bozüyükspor, dört gün sonra ise yine iç sahada İskenderun Demir Çelikspor ile karşılaşacaklarını ifade etti.

Hafta sonu kendi sahalarında Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak Ofspor mağlubiyetini unutturmak istediklerini vurgulayan Çelik, şunları söyledi:
"Ligde zorlu maçlar oynayacağız. Bir haftada üst üste oynayacağımız üç karşılaşmadan en az kayıpla çıkmak istiyoruz. Alt sıralardan kurtulmak için şiddetle puana ihtiyacımız var. Bu hafta sahamızda güçlü ve zirveye oynayan Alanyaspor ile yapacağımız maça çok iyi hazırlanıyoruz. Galip gelmemiz gereken bir karşılaşma. Her zaman önünüzdeki maç en önemli maçtır. Taraftarımız bu zamana kadar bizi hep destekledi. Şimdi de destekleyeceklerinden hiçbir şüphemiz yok."

Kaynak: AA