Gölköy Belediyesi Güreş Takımı Şampiyonaya Uğurlandı

Gölköy Belediyesi Güreş Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Urfa’ya gitti.


Ordu’da yapılan elemelerde il birincisi olup, Amasya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası elemelerine katılmaya hak kazanan Gölköy Belediyesi Güreş Takımı burada yapılan elemelerde büyük bir başarı göstererek 5 sporcu ile Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Karadeniz Bölgesi'nden toplamda 11 sporcunun katılacağı Türkiye Şampiyonası'na 5 güreşçi ile katılma hakkı kazanan Gölköy Belediyesi Güreş Takımı bu anlamda büyük bir başarıya imza attı.

Şanlıurfa’da 20-23 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılacak olan Gölköy Belediyesi Güreş Takımı için Gölköy’de yolcu etme programı düzenlendi.

İlginin büyük olduğu yolcu etme programına Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, "Gölköy Belediyesi Güreş Takımı'nın her geçen gün başarılarını artırarak devam ediyor. Güreşçilerimiz önce Ordu’da daha sonra da Amasya’da birinci oldular. Şimdi de Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Urfa’ya gidiyorlar. İnanıyorum ki burada da ilçemizi, ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Karadeniz Bölgesi'nden katılacak 11 sporcunun 5’inin Gölköy Belediyesi Güreş Takımı'ndan olması takımımızın başarısının bir göstergesi. Bu başarıda hocalarımız Cafer İnce ve Gürset Akyıldız’ın emeği çok fazla bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyor ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA