Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'na Doğru

Türkiye Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, İstanbul'da gerçekleştirilecek Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'na, Adana'dan Demet Parlak ile Burak Yılmaz'ın katılacağını bildirdi.

Uğur yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin desteğiyle atletizm sporunda Adana'nın çıtasının yükseldiğini, milli takıma giden sporcuların sayasında önemli artışlar yaşandığını kaydetti.

Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'na katılacak olan iki Adanalı sporcu ile gurur duyduklarını bildiren Uğur, "Geçen yıl sırıkla yüksek atlamada Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen 'Liselerarası Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Demet Parlak ile gelecek vadeden Burak Yılmaz'dan Balkan Salon Şampiyonası'nda önce iyi derece sonra da madalya bekliyoruz. Bu başarılı sporcularımızın, diğer sporculara da model olacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Uğur, 22-23 Şubat tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Balkan Salon Şmpiyonası'nın Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu'nda yapılacağını da kaydetti.




Kaynak: AA