Rize'ye Transfer Olan Gürken Açıklaması

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ten ayrılarak Çaykur Rizespor’a transfer olan, Aydınspor 1923’lü taraftarları şoke eden Mehmet Gürkan Öztürk, Aydınspor 1923’lü yöneticilerin hatalarını göstermemeye çalıştığını savundu.


Sosyal medyada ve basında yapılan eleştirilere cevap vermek istediğini belirten Mehmet Gürkan Öztürk, iddia edildiği gibi son 10 günde 112 bin TL almadığını kaydetti.

Pazartesi günü hesabına 87 bin 500 TL geçirildiğini belirten Mehmet Gürkan Öztürk, “Beni Sportif Direktör Mesut Toros aradığında ‘alacaklarımın tamamını yatırmayacaksınız, parayı yatırmayın’ dedim. Federasyona benim gibi başvuran diğer takım arkadaşlarım alacaklarını aldı. Ancak, ben alacaklarımın tamamını alamadım. Bundan dolayı boşa çıkmak zorunda kaldım. Yöneticiler hatalarını göstermemeye çalışıyor”dedi.

Aydınspor 1923’te bir buçuk yılda 19 gol attığına dikkat çeken golcü oyuncu şunları söyledi: “Ben, Aydınspor 1923 için elimden geleni yaptım. Beni Aydınlılar ‘kötü’ bilmesin.Bize geçtiğimiz yıl çok büyük destek verdiler. Aydın’da çok önemli dostluklar yaşadım. Hiçbir zaman Aydınspor 1923’ü ve taraftarları unutmayacağım. Aydınspor 1923’e başarılar diliyorum”
Çaykur Rizespor’a alışmaya çalıştığını ifade eden Mehmet Gürkan Öztürk, forma giymek için elinde geleni yapacağını söyledi.

Kaynak: İHA