Ranocchia Cimbom'a imzayı atıyor

Galatasaray mutlu sona çok yaklaştı. Son dakika sürprizi olmazsa 1.95’lik Ranocchia’nın bugün imza atması bekleniyor.

İnter ile prensipte anlaşan Cimbom, teklife “Varım” diyen oyuncunun 3.5 ay için istediği 1.5 milyon Euro’yu düşürmeye çalışıyor. Son dakika sürprizi olmazsa 1.95’lik Ranocchia’nın bugün imza atması bekleniyor.

Teknik direktör Roberto Mancini’nin ısrar ettiği Inter’in 26 yaşındaki başarılı stoperi Andrea Ranocchia, Aslan oluyor... Milano çıkarması yapan ve Inter’li yöneticilerle masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, Ranocchia’nın kiralanması konusunda el sıkışmıştı. Dün yapılan görüşmelerde sezon sonunda satın alma opsiyonuyla ilgili pazarlıklar yapıldı. Inter’in 10 milyon Euro’luk isteğini G.Saray, 7 milyon Euro civarı bir rakama çekmeye çalışıyor.

TAKTİK MANEVRA

Ranocchia’yı kiralık gelmesi konusunda ikna eden yönetim, son bir taktik manevrayla 1.5 milyon Euro’luk isteğini biraz daha düşürmek için nabız yokladı. G.Saray yönetimi anlaşmanın sağlanacağını düşünüyor ve bu transfere “Bitti” gözüyle bakıyor. Eğer oyuncu ve kulübü son dakikada bir pürüz çıkarmazsa, imzaların bugün atılması bekleniyor.

‘INTER'İ BIRAKIYOR’

İtalyan basını da Cagliari’nin yüksek fiyat çekmesi nedeniyle Astori’den vazgeçen G.Saray’ın, Ranocchia’da sona yaklaştığını yazıyor. Corriere dello Sport, “Ranocchia, Galatasaray için Inter’i bırakıyor” haberine yer verdi. Öte yandan Mancini’nin veto ettiği Heitinga, Fulham’a transfer oldu.