Orduspor, Evinde Kazandı

PTT 1. Lig’in 23. haftasında Orduspor, sahasında konuk ettiği Karşıyaka’yı 2-1 mağlup etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Sözeri, ligin ikinci yarısında bütün maçların zor geçeceğini beliterek, “Hakikaten zor bir maçtı. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmak çok önemliydi. Bunun için oyuncularımı kutluyorum. İkinci devredeki maçlar çok zorlu geçecek. İyi futbol değil, mücadelenin ön plana çıktığı maçlar olacak. Kazanan mücadele eden olacak. Geçen hafta biz çok iyi futbol oynamıştık, ama mağlup olduk. Bugünde ilk yarı zaman zaman oyun üstünlüğü bizdeydi ama ikinci yarı özellikle skoru koruma adına oyuncularımız biraz gergindi. Bu maçta puan kaybı yaşamamamız lazımdı. Karşıyaka’yı da tebrik ediyorum. Onlarda çok iyi mücadele ettiler” diye konuştu.

BAYRAKTAR: “GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK”
Futbolcu Ufukhan Bayraktar, güzel bir galibiyet aldıklarının altını çizerken, “Her iki takımı kutluyorum. Çok iyi mücadele örneği gösterdik. Takım arkadaşlarım ve taraftarı kutluyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel bir galibiyet aldık” dedi.

ŞEKER: “İYİ OYNAMADIK”
Kaleci Alişan Şeker ise, “Öncelikle rakibi tebrik etmek istiyorum" diyerek, "Gerçekten müthiş bir oyun ortaya koydular. ‘Dişe diş kana kan’derler müthiş oynadılar. Biz yenilsek de alkışlanacak mücadeleyi sahada gösteririz. Bugün yine aynı şey oldu. Sonucu bulduk. İyi oynamadık bunu kabul ediyoruz ama arkadaşlarım bu mücadeleyi verdiler. Bu maçtan galip ayrılmayı bildik” ifadelerini kullandı.

KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise oyuncularının sahada müthiş mücadele ettiklerini belirtirken, “Ben öncelikle futbolcu kardeşlerimi üstün mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Müsabakanın neticesi Orduspor’un galibiyeti ile bitti ama biz bu mağlubiyeti hiç hak etmedik. Başlangıçta çok basit bir gol yedik. Sonra tekrar beraberliği sağladık. Son on dakika ise tek kale oynadık. Çok istedik ama galip gelemedik. Bundan sonra önümüze bakacağız” şeklinde konuştu

YİĞİT: “FUTBOLUN GEREKTİRDİĞİ HER ŞEYİ SAHAYA YANSITTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Göksu’nun ardından söz alan futbolcu Mehmet Yiğit, “Oyuna iyi başlayamadık. Kötü bir gol yedik fakat beraberliği yakaladık. Beraberliği yakaladıktan sonra çabuk gol yedik. Bugün futbolun gerektirdiği her şeyi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Verilmeyen bir golümüz var. Önümüzde Manisa maçı var. Kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

TAŞTAN: “EN AZ 1 PUAN HAK ETMİŞTİK”
Servan Taştan ise, en az 1 puanı hak ettiklerini ifade ederek, “Ordu’da oynamak kolay değil, zor bir deplasman maçın geneline baktığımızda en az bir puan almayı çok hak etmiştik. Lig çok uzun, çok maçımız var. Puanlar alıp en üst seviyede bitirmek istiyoruz bu maça gerçekten üzüldük. En az bir puan hak etmiştik” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA