Öksüz’den Demirören ve Orman’a şok suçlama

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz Beyaz TV’ye verdiği röportajında Beşiktaş maçının yeniden oynatılması için, “Beşiktaş’ı yukarı çekmek istiyorlar, şampiyon yapmak istiyorlar” suçlamasında bulundu.

Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ın beraberce bunu yürüttüğü iddiasında bulunan Hasan Hilmi Öksüz Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi'ye konuştu.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Devrim Zengi'ye verdiği röportajında şunları konuştu:

‘Beşiktaş yarıştan kopmasın diye bize ceza veriyorlar!'
Türkiye'de yarıştan kopan bir Beşiktaş'ı ille de yarışa sokmak için uğraşan insanlar Kasımpaşa'ya ceza veriyor. Bunu hiç kimse bunun başka taraflarını savunmasın. Türkiye'de olmazsa olmaz şu var; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş üç tane büyük kulüp Trabzon sayılmıyor burada bursa sayılmıyor. Bu üç kulüp mutlak surette önde peş peşe olması lazım. Mantık görüş bu. Böyle olduğu zaman Beşiktaş'ın geldiği noktayı ben defalarca söyledim. Beşiktaş niçin bu kadar kötü yönetiliyor, bu kadar kötü oynuyor? Buna adam bakmıyor yöneticilerim. Olmazsa olmaz ben bu maçı nasıl tekrar ettirebilirim diye uğraşıyor.

‘Kasımpaşa'yı aşağı çekip Galatasaray ve Beşiktaş'ın gelmesini istiyorlar'
Kasımpaşa'nın uzun haftadır bulunduğu yerden aşağı inmesini onun yerine Beşiktaş'ın gelmesini veya Galatasaray'ın gelmesini adıyorlar. Yani ben başlarda söylediğim gibi olmazsa olmaz Fenerbahçe aldı başını gidiyor? Galatasaray aşağıda kalmış, Beşiktaş aşağıda kalmış Kasımpaya'da orda 2. sırada devam ediyor. Bu Türkiye'deki futbol'u yönetenleri hangi kesim olursa olsun rahatsız ediyor.