Mustafa Özel yine Beşiktaş maçında

Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşmasında sahaya giren taraftar Mustafa Özel, Beşiktaş – K. Erciyes maçına girmek istedi. Fakat Olimpiyat Stadına alınmadı.

Beşiktaş – Kasımpaşa maçında sahaya girerek Fernandes'e tekme atan Mustafa Özel bu kez Olimpiyat Stadında Beşiktaş – K. Erciyes maçında göründü.

Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşmasında sahaya giren taraftar Mustafa Özel, Beşiktaş K. Erciyes karşılaşmasında Olimpiyat Stadında maça girmek istedi. Maça girmek isterken kendisini fark eden Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi kendisiyle bir röportaj yaptı.

Mustafa Özel Devrim Zengi'ye verdiği röportajda şunları konuştu:

‘Hiçbir ceza almadım'
Maça girmeme gibi herhangi bir ceza gelmedi bana. Ne hiçbir tebligat ne hiçbir ceza gelmedi. Hatta evraklarımla birlikte geldim.

‘Müsabakalara girmeme cezası almadım'
Olayla ilgili, olayda beni sahaya nasıl attıklarını savcılık saten izledi gördü. İsteyerek, bilerek yapmış olduğum hiçbir şeyin olmadığını, kesinlikle sahaya itildiğimi ona kanaat getirdiler ve hiç bir şekilde müsabakalara girmeme cezası da almadım.

‘Ahmet Çakar'a dava açtım'
Ahmet Çakar bana özellikle televizyon programında beni tanımadan, “Mustafa Özel Kartal Demirağ'dır, Ogün Samast'dır, Türk futbolunun Özel tetikçisidir” gibi ağza alınmayacak bir sürü hakaretler etti. O hakaretlerden dolayı ağza alınmayacak bir sürü hakaretten dolayı kendisine dava açtım.

‘Asla affetmeyeceğim'
Bu dava saten savcılıkta Ahmet Çakar'ı asla affetmeyeceğim. Bende televizyon ekranlarında ve milyonların önünde “Ey Mustafa Özel sizden binlerce defa özür diliyorum” demediği takdirde bu davadan vazgeçmeyeceğim. Sadece beni telefonla araması yetmiyor. Çünkü milyonların önünde Mustafa Özel'e yapmış olduğu hakaretler edilmiştir. Ahmet Çakar yine milyonların önünde çıkarsa derse ki “Ey Mustafa Özel” bende milyonların önünde davamdan vazgeçerim. Milyonların önünde demezse kesinlikle vazgeçmem. Ne Ahmet Çakar'dan ne Rasim Ozan Kütahyalı'dan o davaların hiç birinden vaz geçmem.

‘Spor büro arkadaşları ile görüşme yapacağım'
Öncelikle ben spor büro arkadaşlarıyla bir görüşme yapacağım burada. O arkadaşları çağıralım. Ben şunu vereceğim onlara öyle bir durum varsa sahaya girmeyeceğim ama öyle bir durum yoksa sahaya gireceğim.

Mustafa Özel Beşiktaş – K.Erciyes maçına giremedi
Beşiktaş – K. Erciyes müsabakasını izlemek isteyen Mustafa Özel Spor Büro tarafından tedbir amaçlı olarak sahaya alınmadı. Spor büronun görevini çok iyi yaptığı belirtildi. Saten röportajdan önce…