Adanaspor 9 Hafta Sonra Galibiyetle Tanıştı

PTT 1. Lig'in 23. haftasında Kahramanmaraşspor’u 3-1 kendi evinde yenen Adanaspor, 9 hafta sonra 3 puanla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 9 hafta sonra üç puan aldıklarını belirterek, "Bu bizim adımıza da üzücü bir durumdu. Bugün de çocuklarımız oyuna çok iyi başladı ama maalesef skora döndüremedik. Tabi ki yine mi sorusu hep kafalarda ama çocuklarımız aslanlar gibi mücadelesini ortaya koydu. Futbol enteresan bir oyun kırılma anları hep alehimize gerçekleşti ama kazanmasını bugün bildik. Seyircimizin müthiş bir desteği vardı" dedi.

Adanasporlu futbolcu Günay Güvenç da, "9 haftadır galibiyet göremiyorduk. Yine şans yoktu top girmiyordu, penaltıya kadar ama şans da bizden bıktı ve alın atın dedi" şeklinde konuştu

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "En az bir puan alma çabasındaydık ancak maçın başında gelen penaltı oyun dengesini bozsa da ikinci yarı dengeyi yakaladık. İkinci penaltı geldi ve oyun rakibe geçmeye başladı.

En azından mücadele sonucunda puan almak istiyoruz" dedi.

Kahramanmaraşsporlu oyuncu Sinan Kurumuş ise maça iyi başladıklarını ifade ederek, "Maçın basında gelen penaltı pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum. İkinci yarı durumu 1-1 yaptık. O penaltı pozisyonunu görmedim. İkinci penaltı bütün oyun planlarımızı bozdu. 10 kişi kaldık. Biz buraya puan almak için gelmiştik ligin sonuna kadar elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA