Tekden Denizlispor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 26. haftasında Tekden Denizlispor, kendi evinde Şanlıurfaspor'u 3-0 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir 3 puan aldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Denizli’nin tüm alanlarının bir araya gelmesinin takımı toparladığını belirterek, "Geçen hafta Ankara maçından da 3 puan alabilirdik ama olmadı. Hafta başında ise eski başkanlarımız bir araya gelerek, bize büyük bir güç verdi. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum. Seyircimiz de bugün bizi çok iyi destekledi. Bundan sonra 11 hafta kaldı. Bizi bu kalan haftalarda desteklediklerinde Denizlispor yakıştığı yere birliktelikle gelecektir. Biz iyi futbol oynuyoruz. Daha da iyi olacağız. Aslan gibi mücadeleleri için oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Tekden Denizlisporlu futbolcular Mert ve Oktay ise, takım olarak çok ihtiyaç duydukları bir 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Aldıkları mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, "Maça iyi başladık. Ancak gerisi gelmedi. Bu hafta alt sıralarda alınan sonuçların ardından bu maç daha da önem kazanmıştı. Çok net pozisyonları değerlendiremedik. Geriye düşünce risk aldık. Bu anlarda da Denizlispor golleri buldu. Üzgünüz. İlerleyen haftalarda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Şanlıurfasporlu futbolcu Ercan ise kötü oynadıklarını belirterek, mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA