Tahkim Kurulu, Bursaspor Kulübünün İtirazını Reddetti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Bursaspor'a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasına yeşil-beyazlı kulüp tarafından yapılan itiraz, Tahkim Kurulunca reddedildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Tahkim Kurulunun, cezaya itiraz edilmesine ilişkin olağanüstü toplandığı bildirildi.

İtirazın reddedildiği duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Maalesef kulübümüzün yapmış olduğu itirazın reddine karar verilmiştir. Bu karar neticesinde 21 Şubat akşamı Atatürk Stadı'ndaki Çaykur Rizespor maçımızı sadece 'kadın ve çocuk' taraftarlarımız izleyebilecektir. Futbol Disiplin Talimatı gereği seyircisiz oynanan müsabakalarda, kadın izleyiciler ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar müsabakaları izleyebilir. Müsabakayı erkek çocuklar da 12 yaş sınırı olmak kaydıyla (turnikelerde kimlik kontrolü yapılacaktır), bayanlar da yaş sınırı olmaksızın Bursa Atatürk Stadı Biletix ana gişesi ve Nalbantoğlu Katlı Otopark (Heykel) Biletix gişesinden temin edebilecekleri bedelsiz müsabaka biletleriyle izleyebilir. Kişi başı en fazla 5 bilet verilecektir. Bilet dağıtımı yarın saat 10|00 itibarıyla başlayacaktır."

Kaynak: AA