Kayseri Şekerspor'un En Zor 4 Haftası

Kayseri’nin Üçüncü Lig'deki tek temsilcisi olan Kayseri Şekerspor, bu hafta sonu kendi sahasında grup lideri Yeni Diyarbakırspor’u konuk edecek.

Yeşil-Beyazlı takım bu maçın hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta üst sıraları hedefleyen Kayseri Şekerspor, 4 haftalık zorlu bir seriye giriyor. Geçen hafta deplasmanda Keçiörengücü'ne şanssız bir şekilde mağlup olan Kayseri Şekerspor, 4 hafta üst üste zirve yarışı veren takımlar ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, ligde kırılma noktalarında maçlarını kazanamadıklarını bu nedenle istedikleri yerde olmadıklarını söyledi.

Son olarak deplasmanda Keçiörengücü’ne uzatma dakikalarında yedikleri golle yenildiklerini hatırlatan Demirözü, mağlup olmalarına rağmen ortaya koydukları iyi futbolun kendilerine umut verdiğini söyledi.

Demirözü, ''Çok zor geçecek bir dört hafta bizi bekliyor. Bu haftasonu kendi sahamızda grup lideri Yeni Diyarbakırspor'u konuk edeceğiz. Ardından aynı potada yer aldığımız Kırıkhanspor'a konuk olacağız. Daha sonra yine zirvenin iddialı takımları Tuzlaspor ve Menemen Belediyespor ekipleri ile karşılaşacağız. Bu maçlar zorluk derecesi yüksek maçlar. Ama artık kazanmayı da kaybetmeyi de öğrendik. Keçiörengücü maçında kaybetsek de ortaya koyduğumuz futbol herkesi mutlu etti. Bu önemli seriden alnımızın akıyla çıkarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Bugüne kadar kırılma maçlarında şansımız yanımızda değildi. Bu durumun artık değişmesi için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Grup lideri Yeni Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını Köksal Demirok Tesisleri'nde sürdüren Kayseri Şekerspor'da sarı kart cezalısı Gökhan bu maçta forma giyemezken sakatlığı süren Şenol'un durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Kaynak: İHA