Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da, galibiyet primleri yüzde 50 arttı.

Kulüp Başkan Vekili Mehmet Han Akan, şampiyonluğa giden yolda futbolcuları daha iyi motive etmek için galibiyet primlerinde artış yapma kararı aldıklarını söyledi.

Akan, şöyle dedi:
"Elde edilen başarılardan dolayı kulüp başkanımız Fevzi İlhanlı, teknik direktörümüz Fethi Çokkesen'le görüşerek, futbolcuların galibiyet primlerinde yüzde 50'lik bir artış yaptı. Bu artış önümüzdeki 6 maç için olacak. Ligin son 6 haftası için yine bir artış olabilir. Bunun gerçekleşmesi de başkanımızın teknik direktörümüzle yapacağı görüşmeyle gerçekleşecek. Futbolcularımıza şuan itibariyle hiçbir borcumuz yok. Futbolcularına düzenli ödeme yapan ender kulüplerden biriyiz. Ayrıca altyapı çalıştırıcılarımızın alacakları da ödendi. A takımımıza aldığımız tüm malzemelerin aynısını altyapımıza da aldık. Bu konuda hiçbir ayrım yapmıyoruz. Bütün bu masrafları kulüp başkanımız kendi cebinden yapıyor."
Kayseri Şekerspor ile hafta sonunda yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını anlatan Akan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Hazırlıklarımız teknik direktörümüz nezaretinde devam ediyor. Deplasmanda yapacağımız Kayseri Şekerspor maçına büyük önem veriyoruz. Ayrıca bu deplasmanda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaklar. Otobüslerle Kayseri'ye gelip bize destek verecekler. Ama tek otobüs yetmiyor. Şehrin ileri gelenleri de bu organizasyona destek vermeli. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz."

Kaynak: AA