Korkuteli Belediyespor’da Konyaaltı Maçı Hazırlıkları

Antalya Süper Amatör Lig’de Play Off’a kalan Korkuteli Belediyespor’un antrenörü Recep Hekimoğlu, Antalya Özel İdare Spor karşısında kaybedilen 3 puanı, hafta sonu oynayacakları Demre Belediyespor karşısında telafi edeceklerini söyledi.



Hekimoğlu, kendi evlerinde oynadıkları Özel İdarespor karşısında mağlup olduklarını hatırlatarak, "Seyir açısından çok zevkli ve güzel bir maç oldu. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık ve ilk yarıda net 4 gol pozisyonunu değerlendiremedik. İlk yarıyı belki 5-0 bitirebilirdik ancak olmadı. 1-0 önde tamamladık. Rakibimiz maça bizden daha iyi hazırlanmış. Bizden daha iyiydiler, daha istekliydiler. İkinci yarıda oyun üstünlüğü de onlardaydı. Biz de çok kötü değildik. Her şeye rağmen güzel bir maç oldu ve her iki tarafı da kutlamak gerek. Fakat bizim bu maçı kazanmamız gerekiyordu” dedi.

Hafta sonu yine kendi sahalarında Demre Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Hekimoğlu,"Özel İdare spor karşısında kaybettiğimiz 3 puanı, Demre galibiyetiyle telafi etmek istiyoruz. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. Bu hafta tüm rakiplerimiz bize çalıştı. Demre Belediyespor, Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Konyaaltı Belediyespor, Kepez Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Korkuteli Belediyespor olarak hedefi olan ve bu hedefe emin adımlarla ilerleyen bir takımız. Demre Belediyespor’u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz ve futbolcularımıza güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA